Over Kate Lane

Biografie Kate Lane

Mijn eerste single ‘Ik laat mij gaan’ werd opgenomen bij Wim Claes in close studio dit was in het jaar 2014 en dat was de start van mijn zanghobby. Al snel kwam er vlug een tweede single bij en die was ‘we gotta stop’. Ik had al snel de smaak te pakken en de singles volgden elkaar op met daarna ‘mijn schip zal komen’, ‘Een woord van liefde’ , ‘je hebt mijn dromen mee genomen’, ‘geef mij alles’ ,’hooray,hooray’, ‘ik wil je alles geven’, ‘hartediefje’, ‘wat een heerlijke dag’ en ‘geef mij alles’. Daarna was ik verplicht naar een andere studio te gaan door het overlijden van Wim Claes, dit ging een beetje stroef.

Door een aanrader van Paul Severs ben ik bij zijn zoon Christof SEVERS in zijn studio met name HALLROUND STUDIO terecht gekomen met het eerste single ‘Wij dames staan klaar’ en ‘ROMEO’ tot nu mijn meest recente single ‘Caballero-Caballero’ dit zijn mijn voornaamste singletjes die nu op cd staan.

Ik heb optredens gedaan op grote en  kleine podia bv BIERFEESTEN OUDENAARDE,WORTEGEMSE FEESTEN, GEUTELINGEN FEESTEN, VLETERHOF FEESTEN, … Dit zijn een paar grote voorbeelden en ook kleinere namen SUPER NOVA,KLEIN FEESTJE. Privé feesten doe ik ook, alsook rustoorden. In totaal doe een kleine honderd optredens per jaar momenteel.

Mijn plezier is dat de mensen veel plezier maken en tevreden zijn, dan ben ik ook tevreden. Ik baat ook een groene kroeg uit in de streek van Oudenaarde namelijk in MATER en dit met name DE NIEUWE KEIZER en dat al 16 jaar. Dus ik heb altijd liefde voor mensen en altijd voeling gehad met mensen te entertainen.